Majoitus

Tarkista saatavuus ja varaa majoitus tästä:

Majoitus

Huoneet

Meillä on seitsemän tunnelmallista kahden henkilön huonetta ja saunatupa. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, jääkaappi ja taulu-tv.  Pihasauna tarjoaa lempeät löylyt ja lähiruoka-aamiainen tarjolla joka aamu.

Majoituksen ajankohtaiset hinnat löydät varauskalenteristamme. Hinnat sisältävät aamiaisen. Aamiainen valmistetaan herkullisista lähiruoka raaka-aineista tunteella.

Majoittujien on mahdollista saunoa alk. 10 € / hlö. Pyydä tarjous pidempiaikaisesta, sekä usean huoneen majoituksesta.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kysynnän mukaan.

Vaalimme lähiruokaa, sekä yksilön hyvinvointia ja sitä tarjoamme myös vieraillemme. Meiltä saa aina täyden, kokonaisvaltaisen ja sujuvan kokemuksen. 

Ruoka & vastuullisuus

Pure & Natural: Hidasta ja terveellistä, suomalaista ruokailua. Korostamme etenkin paikallisia, luonnonvaraisia, kausiluonteisia ja luomutuotteita. Ei ole luontoa parempaa suunnittelijaa ja meidän velvollisuutemme on kunnioittaa sitä. Meidän kanssamme olet osa paikallista perintöä ja ekologiaa.

Vastuullisuus on alusta alkaen rakennettu yrityksemme arvoiksi ja strategioiksi. Teemme yhteistyötä vain edistyksellisimpien ja kestävimpien toimittajien kanssa. Meillä on reilu peli kaikkien toimittajiemme kanssa ja yhdessä suojelemme ympäristöä, maisemaa ja luonnon monimuotoisuutta alueellamme.

Teemme yhteistyötä Vääksyn upeiden keittiöiden, pientilallisten ja vannoutuneiden lähiruoka ihmisten kanssa.

Apteekinmajoitus

info@apteekinmajoitus.fi
puh. +358 10 579 31 51
Vääksyntie 18
17200 Asikkala, Suomi

Lähetä viesti