Apteekinmajoitus – Vääksy

Tarkista saatavuus ja varaa majoitus tästä:

Tervetuloa

Apteekinmajoitus on tunnelmallinen ja uniikki pieni hotelli Vanhassa Vääksyssä aivan Vääksyn kanavan tuntumassa Asikkalassa. Upea rakennus on yli 100 vuotta vanha, tutustu historiaan tästä.  Talo on remontoitu vanhaa kunnioittaen, kuitenkin modernilla twistillä sisustettuna.

Talon harmoninen tunnelma ja räätälöidyt palvelut kauniissa miljöössä takaavat vieraidemme viihtyvyyden. 

Hotelli

Meillä on seitsemän tunnelmallista kahden henkilön huonetta ja saunatupa. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, jääkaappi ja taulu-tv. Pihasauna tarjoaa lempeät löylyt ja lähiruoka-aamiainen tarjolla joka aamu.

Toteutamme hyvinvointiaktiviteetit ryhmille. Kauttamme esimerkiksi metsämielikävelyt Päijänteen kansallispuiston alueella, Aurinkovuoren patikkaretki, pihasaunan kylvettäjän yrttikylvyt sekä äänimaljarentoutusta veden muovaamassa maisemassa.

Ryhmät

Lisäksi tarjoamme yöpyviä kokous- ja hyvinvointitilaisuuksia. Vaalimme Lahden seudun lähiruokaa sekä yksilön hyvinvointia ja sitä tarjoamme myös vieraillemme. Meiltä saa aina täyden, kokonaisvaltaisen ja sujuvan kokemuksen. 

Kiireinen elämämme tarvitsee usein sisäisen rauhan löytämiseen luonnollisia tapoja. Palveluihimme kuuluvat muun muassa erilaiset hyvinvointitapahtumat.

Vaikka kesää on vielä reilusti jäljellä, Viini & Vohvelin terassi sulkeutuu tältä kaudelta perjantaina 28.7. Kiitos kaikille asiakkaille ensimmäisestä ”koekesästä”! 

Apteekinmajoitus palvelee kuitenkin ympäri vuoden, joten pysy kuulolla.

Kesällä terassi-kahvilamme palvelee ke-su klo 12-18. Iloinen ja kupliva terassimme on avoinna säävarauksella. Paistamme rapeita belgialaisia vohveleita. Saatavilla on myös gluteenittomista kaurajauhoista valmistettu vegaaniversio. Huomioithan, että paistopisteemme ei ole gluteeniton. 

Tarjolla on pientilallisten luomukahvia ja -teetä, virvokkeita ja ekologisia viinejä Euroopasta.

Instagram @apteekinmajoitus.fi

Yhteistyössä

Apteekinmajoitus

info@apteekinmajoitus.fi
puh. +358 10 579 31 51
Vääksyntie 18
17200 Asikkala, Suomi